Bloggen

Tjek bloggen for de seneste artikler om marketing, lead generering, business og design.

SENESTE

5.21.2021

Du er måske blevet 100-meter-mester i din inbound lead-generering, hvor der hver dag kommer leads flyvende fra højre i en sådan grad, at du næsten ikke kan følge med. Men hvordan håndterer du dem? Og er der blind-spots, hvor du måske ikke gør, hvad der skal til for at maksimere udbyttet?

5.21.2021

Hvordan får du din standard WordPress-formular til at ligne guld? I denne blog viser designer, Kasper Kristensen, hvordan man med forholdsvis simple greb kan pifte sin formular op og undgå et template-look på sit website.

5.21.2021

5.21.2021

Hvordan afvikler du et case-interview, så du er sikker på at få de helt perfekte guldkorn til din artikel? Her får du en grundig guide til den helt rette afvikling af et caseinterview.

5.21.2021

5.21.2021

Det lyder mere overbevisende, når andre siger, du er god til det, du gør. Derfor er casehistorier så vigtige for din virksomhed – Her får du gode råd til spørgeteknik og udarbejdelse af en interviewguide, der får din case til at sprudle i sine svar.

5.21.2021

5.21.2021

Facebook-annoncering kan koste dig dyrt, hvis du betaler for at få vist annoncerne for personer, der ikke er interesserede i dit produkt. Her viser vi dig, hvordan du skaber kvalitetstrafik, der konverterer til salg ved at målrette din annoncering.

5.21.2021

Performance garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.