Vores team af dedikerede leadgeneringsspecialister står klar til at hjælpe dig med at vækste!

Hos Funnel First Media arbejder vores alsidige team af leadgenereringsspecialister hver dag for at sikre virksomheder i ind- og udland et kontinuerligt flow af salgsklare leads.

Vi er specialister på det contentmæssige, tekniske og strategiske niveau, så når I indgår et samarbejde med os, får I ikke bare markedsføring af jeres produkt eller service. I får sparring, samarbejde og udviklingskompetence fra absolut øverste hylde med det ene formål at sikre jer en succesfuld forretning.

Hvis I har forsøgt jer med traditionelle markedsføringsstrategier, men alligevel oplever at salget er gået i stå – eller I mærker marketingbudgettet vokse og vokse, uden at I kan måle på de egentlige resultater – så er det måske tid til at prøve noget nyt:

En løsning, der er datadrevet og resultatorienteret – Så I aldrig er i tvivl om, hvordan jeres markedsføring påvirker jeres forretning – med performancegaranti!

  • Vores specialiserede, performancedrevede marketingteam går i dybden med jeres virksomhed og branche for at tiltrække de varmeste leads, kundeemner og salg.

  • Datadreven leadgenerering gør det muligt at tracke hele kunderejsen, så salg og fremskridt måles og vejes – så I ved præcis, hvad en kunde koster at få ind!

  • Fjern bekymringerne om, hvor den næste kunde skal komme fra. Med vores full funnel-strategi får virksomheden et kontinuerligt flow af salgsklare leads, der skaber stabilitet og vækst i din forretning.
kasper-mengers-portrait

Funnel Expert & Partner

Kasper Mengers Andersen

STIFTEDE FUNNEL FIRST MEDIA I 2017

Som stiftende partner varetager Kasper en lang række centrale områder af forretningen såsom salg, strategi, økonomi, teknisk opsætning af kampagner og meget mere. Han er særligt ekspert inden for leadgenerering og funnel-opbygning og står for hele tiden at videreudvikle virksomhedens måde at drive vores kampagner.

Retention Specialist & Partner

Elias Lau Bruun Ervill

Tilknyttet Funnel First Media siden oktober 2018

Som partner er Elias medansvarlig for udviklingen af virksomheds- og salgsstrategi samt interne processer i forbindelse med HR og onboarding af nye medarbejdere. Derudover står han for den primære dialog med kunderne og sørger i det hele taget for, at vores kunder hele tiden er med på rejsen i forbindelse med kampagnerne.

jonas-portrait

Content & Project Manager

Jonas Roulund

Tilknyttet Funnel First Media siden december 2020

Jonas er en del af vores kreative content team, hvor han interviewer og skriver artikler om cases, samt tilrettelægger og videreudvikler virksomhedens contentmæssige frontløberposition på markedet. Som projektleder har han samtidig ansvaret for at gribe nye projekter, delegere arbejdsopgaver og planlægge hele forløbet fra kunden har skrevet under til endelig launch af projektet.

Campaign Manager & PPA Project Lead

Emma Tambo Simonsen

Tilknyttet Funnel First Media siden maj 2022

Emma opsætter, styrer og analyserer vores kampagner. Samtidig er hun hovedansvarlig for at hjælpe vores kunder med at booke leads og kundeemner ind til behandlinger og konsultationer.

Digital Designer, Web Designer & Illustrator

Kasper Toft Kristensen

Tilknyttet Funnel First Media siden juni 2021

Med sine evner for det æstetiske, det tekniske og den gode brugeroplevelse udvikler Kasper, som digital designer, vores projekter på den tekniske front – både back end og front end.

Partner

Johnny Hansen

Johnny er partner i Funnel First Media, hvor han særligt bidrager med sin store branche- og forretningsforståelse på det overordnede ledelsesplan. Udover sin ejerandel i Funnel First Media er han blandt andet stifter og CEO i IT-virksomheden iAdvice ApS samt stiftende partner og bestyrelsesmedlem i softwarefirmaet FlexPOS ApS. Generelt er Johnny garant for stor viden og erfaring inden for iværksætteri, ledelse og salg.

johnna-portrait
mette-thuun

Bogholder

Mette Thuun

Tilknyttet Funnel First Media siden 2018

Mette er vores dygtige, effektive bogholder med mange års erfaring i branchen. Med skarpt overblik holder hun styr på regnskaber, lønninger, fakturaer og bilag, så der altid er et fast greb om vores økonomiske fundament.

Om Funnel First Media

Funnel First Media blev stiftet i foråret 2018 af Kasper Mengers Andersen.

Han havde opbygget en årelang erfaring med traditionel markedsføring såsom udvikling af hjemmesider, grafisk materiale og annoncering i trykte medier.

Men det var svært at spore resultaterne, og det var ofte svært at vurdere, om annonceringen havde en reel effekt, samt hvordan marketingindsatsen havde påvirket resultatet.

Kasper savnede en mere målbar og datadreven måde at drive annoncering på, og det blev startskuddet på Funnel First Media.

Her blev målet, at skabe et sted, hvor vi altid har prove of concept. Vi skal kunne måle alt, hvad vi foretager os, så virksomhederne kan se præcis, hvad markedsføringskronerne bliver brugt til.

Med den amerikansk-inspirerede Full Funnel-strategi kunne Funnel First Media fra dag ét levere et marketingværktøj på sociale medier, der ikke bare øgede kundernes salg, men også sikrede, at vi hele tiden vidste, hvilke dele af leadgenereringen, der performede, og hvor der var noget, der skulle rettes til.

Efter en vellykket start, hvor kundebasen især bestod af håndværkere og behandlere kom Elias Ervill ind som partner i slutningen af 2018, og siden er teamet udvidet til i dag at tælle fem medarbejdere, som hver dag arbejder for at drive leadgenereringen til nye højder – med målbare resultater til følge.

Vi flytter folk fra social medier og ud i virkeligheden

Den grundlæggende motivation hos os ligger i, at vi vil hjælpe virksomheder til at få succes. Vi vil være i de nicher, hvor vi kan have størst mulig positiv impact på folks hverdag. Vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder, men vil samtidig også sikre, at vores kunders kunder får et godt produkt eller den rigtige service.

Netop derfor har kundebasen da også ændret sig siden Funnel Firsts begyndelse – så vi kan hjælpe endnu flere virksomheder.

I dag tæller kunderne eksempelvis både klinikker, fitnesscentre og personlige trænere, mens Dansk Golf Union med deres over 180 golfklubber, flere SaaS-virksomheder og en række udenlandske virksomheder er kommet til.

“Jeg synes, det er fedt at være med til at skabe nogle ekstraordinært gode resultater for vores kunder, og når man så begynder at tænke over, hvordan de resultater har påvirket hr. og fru Danmark, så begynder det hele at give mening – vi har for eksempel flyttet mange op af sofaen og ud at træne eller ud på golfbanerne. Og vi har hjulpet et solcellefirma i Spanien, så flere er kommet over på grøn energi. Den slags projekter giver bare god mening for os.” – Kasper Mengers Andersen, Stifter og partner, Funnel First Media.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.