Gennemtestede,
effektfulde strategier.

Hos Funnel First Media dedikerer vi al vores tid til at levere varme kundeemner og leads til jeres forretning. Vi dykker ned i virksomheden, organisationen, branchen og målgruppen og analyserer os frem til resultatgivende strategier for jeres individuelle case.

Kun de stærkeste overlever!

Hos Funnel First forstår vi, at det at drive virksomhed følger jungleloven, hvor kun de stærkeste overlever. Derfor er vi ret ligeglade med trafik, videovisninger og ligegyldige e-maillister. For hvad kan du bruge det til, hvis det ikke også bliver til kunder?

Vi dedikerer alt vores tid til virkelig at komme ind under huden på din forretning. Vi analyserer nemlig din case fra alle vinkler, hvorefter vi benytter vores resultatgivende strategier til at få dine kunder til at vælge DIN forretning frem for dine konkurrenters.

Men det er faktisk ikke alt: Vi sørger også for, at du har et 100% holdbart full-funnel-setup, der konsekvent supplerer dig med brandvarme kundeemner til dit salgsteam, så du kan bruge mere tid på at arbejde på din kerneforretning – med fuld vished om, at din salgspipeline kontinuerligt bliver fyldt op.

Vi sikrer, at I kan fokusere på at udvikle jeres forretning med ro i maven, mens jeres salgspipeline kontinuerligt bliver fyldt op med brandvarme kundeemner.

strategisk-illustration

Strategisk planlægning

Vi går i dybden med jeres enkeltstående case og udvikler en full funnel leadgenereringsstrategi, som kan generere leads og kundeemner til din forretning gennem flere forskellige kanaler og platforme – og sikre vækst i jeres virksomhed.

forretnings-analyse

Forretningsanalyse

Vi dykker ned i jeres forretningsprocesser, kunderejse, behov og målsætning og afdækker de udfordringer, forretningen står overfor. Ud fra dette lægger vi en plan for, hvordan vi forløser jeres fulde vækstpotentiale og fylder jeres salgspipeline.

vaekststrategi

Vækststrategi

Vi udvikler en gennemarbejdet, struktureret og gennemsigtig vækststrategi for jeres forretning, som kan tilpasses og udvides efterhånden som leadgenereringen skaber flere salg i jeres ende.

Sparring

Vi afholder faste sparringsmøder med vores kunder og vender løbende leadkvalitet, leadhåndtering samt eventuelle ønsker til justeringer, så vi sikrer, at alle er opdateret på kampagnens mål og resultater.

Copywriting

Med en baggrund i journalistik og virksomhedskommunikation producerer vores content team artikler, nyhedsbreve, ad copys, caseartikler, landingpagetekster og meget mere, så dine potentielle kunder hele tiden bliver mødt af relevant, interessant og fængende content – og dermed bliver skubbet tættere og tættere på et møde med jer.

copywriting

Målgruppeanalyse

Vi foretager en dybdegående research af jeres case, branche og organisation og målretter budskaberne mod den relevante målgruppe – Vi taler dermed ind i dine kunders situation for at skubbe dem i jeres retning.

Tekstproduktion

Vi lægger en gennemgribende contentplan og skriver annoncetekster, landing pages, emails, SMS-tekster, blog-artikler og alt andet, der kan tænkes at være relevant for at påvirke kundeemner til at vælge netop JERES produkt eller service.

Justering og optimering

Sommetider kan man som kunde ønske at skifte målgruppe eller at ændre sin kundebase, og i den forbindelse tilpasser vi gerne tekster og budskaber, så vores indhold altid rammer nøjagtigt de kunder, I søger.

annoncering

Annoncering

Vi står ikke bare for det kreative og strategiske, men også for alt det kampagnetekniske. Vi udvikler og designer både landingpages og undersider, mens vores erfarne Campaign Managers styrer hele flowet på de relevante platforme, så vi er sikre på at ramme lige præcis jeres målgruppe.

Målrettet annoncering

Vi analyserer jeres målgruppe og finder frem til de relevante interessegrupper, deres færden på de sociale medier og demografiske data, for på den måde at kunne ramme præcis den målgruppe, der responderer bedst.

Fuldkommen tilstedeværelse

Vi arbejder med alle de største og mest relevante sociale platforme såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Det betyder, at jeres virksomhed og brand er til stede lige dér, hvor jeres målgruppe befinder sig.

Dataanalyse

CTR, konverteringsrate, engagement. Vi evaluerer det hele løbende og tilpasser kampagnen, så I får de resultater, I ønsker med kampagnen – hvad end det er branding eller konverteringer.

Webdesign & backend

Den kreative retning for projektet skal stemme overens med jeres nuværende brand. Derfor varetager vores digitale designer respektfuldt jeres visuelle identitet og viderefører den til et kampagneflow, hvor der er taget hånd om al den tekniske automatisering.

web-design-backend

Visuel kommunikation

Jeres budskab fortjener at blive klædt pænt på. Med udgangspunkt i jeres visuelle identitet og brand, sørger vores digitale designer for, at I skiller jer ud fra mængden.

Responsive landing pages

Uanset om jeres potentielle kunder sidder med en smartphone, computer eller et Smart TV, sørger vi for, at de bliver mødt af et strømlinet flow, der ser godt ud og konverterer fra alle enheder.

Backend automatisering

Jeres kampagneflow bliver intuitivt og kan tilpasses jeres specifikke behov og case. Vi sørger for alt det tekniske, der gør det muligt at konvertere et lead til en reel kunde, som I kan ringe og sælge til.

performance-upkeep-illustration

Løbende opfølgning & sparring

Vi hjælper med hele kunderejsen – fra kold målgruppe til reel kunde. Vi sikrer, at I er trygge ved hele salgsprocessen – og opnår de resultater, I drømmer om!

Tracking og leadscoring

Vi sørger for at opsætte systemer, der tracker hele kunderejsen, så salg og fremskridt kan måles – og som viser præcis, hvad en kunde koster dig at få ind!

Hjælp til leadhåndtering

Hvordan behandler man de mange leads, når kampagnen ruller? Vores erfarne specialister giver jer en grundig introduktion til leadhåndtering, så I kan holde en høj konverteringsrate og få en succesfuld oplevelse med at kontakte leads.

Videreudvikling af kampagner

Vores arbejde stopper ikke, når vi har lanceret jeres kampagne! Vi kommer til at sparre om optimeringsmuligheder og nye budskaber, så I sikrer jer en kontinuerlig vækst i alle dele af jeres virksomhed.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.