Kvalitetssøvn til kvalitetsleads

Markedsføring, der kan mærkes

Carelax Danmark har siden etableringen i 2016 hjulpet danskere med at lindre smerter og spændinger i ryg og lænd. Vi hjalp dem med at booste deres salg.

Firmaet er landets førende indenfor massagestole-, apparater- og andre ergonomiske produkter. Senest har de tilføjet senge, madrasser og puder med ergonomisk støtte til deres produktudvalg.

Men hvor de tidligere havde stor succes med at markedsføre deres massagestole- og apparater i storcentre ved hjælp af personlige demonstrationer af produkternes funktioner, vidste Samuel Murad – Salgschef hos Carelax Danmark – at de måtte tage andre former for markedsføring i brug til deres nye produktsortiment.

Derfor kontaktede de os hos Funnel First Media.

bianca-avatar

Af Bianca van Urk

Project assistant
Copywriter

Kunde

Carelax Danmark

carelax-result-1

465 leads på blot 16 dage

Den effektive leadgenering satte gang i en lind strøm af henvendelser fra folk, der søgte en løsning til deres daglige smerter i nakke, ryg og lænd.

carelax-result-2

Hurtig videreudvikling

De mange leads kom så hurtigt, at salgsteamet ikke kunne nå at kontakte dem alle. Vi udviklede derfor et ekstra spørgeskema, som kunne opkvalificere leads yderligere – med større konverteringsrate til følge.

"Something"

– Someone

Nye indkøbsvaner krævede nytænkning

Carelax Danmark havde i perioden op til vores samarbejde oplevet en stillestående salgssituation. Det skyldes ikke alene Covid-19 restriktionerne, men også folks ændrede indkøbsvaner. Salgsstrategien med de mange demonstrationer i storcentrene var ikke optimal i længden, og Carelax Danmark besluttede derfor at gentænke strategien og rette den mod onlinemarkedsføring.

De kontaktede os med henblik på at flytte markedsføringen online og hjem til danskernes stuer – både billedligt og fysisk. Målet var at markedsføre deres nye sortiment af ergonomiske Deep-Sleep puder, men for dem var det vigtigt at det personlige aspekt blev bibeholdt.

Vi sammensatte derfor en full-funnel-strategi, der både indeholdt det praktiske og personlige aspekt. Vi gjorde det nemt for kunden at få informationer om produktet online, mens det personlige også var en del af pakken, idet Carelax Danmarks konsulenter efterfølgende kom hjem til kunden, så de kunne opleve produktet live. Herfra kunne mersalg af øvrige produkter desuden opstå.

Skalérbar marketing

Vi sørgede for at skabe en unik full funnel-strategi, der ikke bare sikrede et højt antal leads, men som også blev tilpasset, så de mulige kundeemner var så varme som overhovedet muligt. Det gjorde vi blandt andet ved at stille en række kvalificerende spørgsmål til hvert enkelt lead, så Carelax Danmarks repræsentanter var klædt godt på, når de besøgte kunden – og derved havde de helt rigtige forudsætninger for at sikre et salg.

“Nogle tror, at marketing handler om at generere så mange leads som muligt. Men det er faktisk hele indsatsen værd at få lidt færre leads, som til gengæld er opkvalificerede via nogle ekstra trin i flowet. Du får nogle langt varmere leads, som er klar til at købe. På den måde undgår du at bruge unødvendig tid på fejlslagne salgskald.”

– Kasper Mengers Andersen, Stiftende partner, Funnel First Media.

På baggrund af grundig research om branchen, produkterne og målgruppen, udarbejdede vi annoncetekster og designede fængende grafiske elementer til online-annonceringen.

Målgruppen skulle ikke blot skrive sig op til en demonstration af Deep-Sleep puden, men også besvare en række kvalificerende spørgsmål om deres behov og udfordringer, fysiske problemer og øvrige aspekter, som kunne være relevante for Carelax Danmarks specialister.

På den måde vidste de nøjagtigt, om det var noget Carelax Danmark kunne aflaste ved hjælp af deres produkter – og fik vigtig viden i forhold til, hvilket produkt kunden ville kunne drage mest nytte af.

200+ leads på et døgn

Da annonceringen blev skudt i gang var interessen mildest talt overvældende. På de første 24 timer kom der intet mindre end 216 leads ind via vores online-annoncering. Vi var derfor nødsaget til at pause annonceringen og modificere den, så Samuel og hans team havde en chance for at følge med den enorme interesse, forbrugerne viste.

Strategien blev justeret og udvidet. Målgruppen blev yderligere indskrænket ved at indskrænke til 10 % af den oprindelige geografiske størrelse, samtidig med at det kvalificerende spørgeskema blev udvidet med flere spørgsmål. Derudover skabte vi et emailflow, som skulle hjælpe Carelax Danmark med noget af den tunge arbejdsbyrde, der lå i personligt at tage kontakt til hver enkelt lead.

Efter tilpasningen af den oprindelige full-funnel-strategi blev kampagnen igen startet – og fik 249 potentielle kunder på de første to uger. Carelax Danmark holder fortsat fast i den personlige del af kunderejsen, samtidig med at det tilføjede emailflow sikrer, at alle leads bliver holdt varme gennem hele forløbet.

På den måde har vi sammen skabt en full-funnel-løsning, der sikrer en kontinuerlig strøm af højt kvalificerede leads samt værktøjer, som gør, at leadsene aldrig bliver kolde.

Carelax Danmark har nu opnået en strøm af varme leads, som de kan kontakte og sælge til.

Dermed får flere danskere gjort brug af Carelax Danmarks mange kvalitetsprodukter – og vi medvirker til, at færre personer døjer med smerter i hverdagen.

Læs videre...

Ice Therapy Zürich måtte udvide åbningstiderne

Den schweiziske cryoklinik havde brug for flere kunder – og med vores hjælp blev kalenderen fyldt alle ugens dage!

iAdvice fik et flydende salgsflow

IT-konsulentvirksomheden ville være Danmarks førende Visma.net-leverandør – vi skaffede dem salgsmulighederne i et svært marked!

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.