Hoppende, dansende billetsalgssucces

Et storslået gymnastikshow fortjener storslået markedsføring

Flying Superkids er en dansk gymnastikgruppe bestående af 60 børn og unge, der rejser rundt i Danmark og udlandet med et fantastisk show, hvor gymnastik, akrobatik, dans, sang og spring kombineres. Direktør, Lars Godbersen, søgte nye veje til et mere effektivt billetsalg, og det skulle vi hjælpe med at levere.

Siden 1967 har der stået gymnastik, dans, sang og spring på menuen på Gymnastikgården i Aarhus V. Uwe Godbersen grundlagde dengang Flying Superkids under navnet De Flyvende Århus Gymnaster, og gymnastikgruppen er i dag ledet af hans sønner – Lars og Jack.

Flying Superkids består af 60 børn og unge i alderen 7-21 år. Alle gymnasterne i forestillingen går i ganske normale folkeskoler, privatskoler og gymnasier, og for at gymnasterne bibeholder lysten til gymnastikken og glæden ved at optræde, skiftes de til at være iblandt de 30, der tager ud og optræder i fyldte telte over hele landet – og til tider også udlandet – med den magiske forestilling.

Efterhånden har Flying Superkids vokset sig til et stort og anderkendt brand, og der er ikke mange børnefamilier, som ikke har stiftet bekendtskab med konceptet i et eller andet omfang. Billetterne til de mange shows plejer da også at blive udsolgt i løbet af sæsonen – men Lars Godbersen så sig alligevel om efter en ny, mere proaktiv marketingpartner for at kunne optimere showets markedsføring, få hurtigere udsolgt – og dermed skabe fundamentet for en bedre planlægning og arbejdsgang for de ansatte på Gymnastikgården.

Derfor henvendte Flying Superkids sig til os i slutningen af 2021, og vi har siden hjulpet dem med strategisk sparring, idéudvikling og leadgenerering, som sikrer, at marketingkronerne spenderes bedst muligt med et bedre salgsflow til følge.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project & Content manager

Kunde

Flying Superkids

Indeks 200 på billetsalg

Vi kreerede et SMS-flow op til forårets billetsalgsstart, der boostede Flying Superkids’ salg, så de langt hurtigere end tidligere fik afsat billetterne til deres mange shows.

+11.000 kundeemner til billetsalg på to måneder

Kampagnearbejdet resulterede i usædvanligt mange, købeklare kundeemner til de storeslåede shows.

"Funnel First har været proaktive fra starten, og det er rart, at man ikke hele tiden skal tænke på, om der er check på annoncerne. Det er vi helt trygge ved, at der er styr på med deres hjælp."

– Lars Godbersen,
Direktør, Flying Superkids

Ny strategi gav friskt pust til billetsalget

Da Lars første gang henvendte sig til os, vidste vi med det samme, at her ville blive tale om en særlig kunde i vores portefølje.

Flying Superkids efterspurgte nemlig ikke bare leads og billetsalg. Det, der især tiltalte Lars Godbersen og hans team var, at vi, hos Funnel First Media, sætter en ære i at vejlede og guide vores kunder i marketingjunglen, samtidig med at vi altid ser vores projekter som et samarbejde. Når vi indgår en aftale med en kunde, så handler det i høj grad om, at vi finder et fælles fodfæste med kunden – og at vi sammen kommer frem til den rigtige strategi.

“Funnel First Media har fra starten været en god strategisk sparringspartner for os. Det har givet os en større rygdækning og tryghed ved at bruge høje budgetter på markedsføring, fordi vi ved, at der er styr på det hele.”

– Lars Godbersen, Direktør, Flying Superkids.

Vores første opgave for de flyvende gymnaster var at sikre et hurtigere salg af deres billetter til forårs/sommerturnéen 2022.

Flying Superkids har i mange år haft et velfungerende nyhedsbrev med en del konverteringer og salg, men nu ønskede de at sætte ekstra fut under salget – og vi bød ind med en idé om at brede markedsføringen ud til også at omfatte SMS-beskeder med påmindelser om salgsstarter, rabatter o.l.

Vi kreerede fængende annoncetekster, lavede billedkollager og opsatte geografisk veldefinerede kampagner, som fik folk til at skrive sig op til potentielt at kunne blive udvalgt til at anmelde et valgfrit Flying Superkids-show. De, der ikke blev udvalgt, fik efterfølgende tilsendt en rabatkode til billetter. Leads skrev sig op med både email og telefonnummer, så vi efterfølgende kunne udsende beskeder om, billetsalgsstart og påmindelser om, at man fortsat kunne nå at sikre sig en billet.

På den måde fik Flying Superkids en todelt effekt af kampagnen – de fik udvalgt anmeldere, som gav flotte udtalelser, der kan bruges til deres generelle markedsføring – og så gav vores rabatkode-setup et hurtigere salg af billetter, efterhånden som billetsalget blev åbnet til de forskellige shows rundt i landet.

“Med Funnel First har vi opnået en skarpere leadpris og fundet en fælles strategi for, hvordan vi i fremtiden kommer til at sælge flere billetter til en lavere omkostning.”

– Lars Godbersen, Direktør, Flying Superkids.

Et samarbejde i konstant udvikling

Med et årshjul som Flying Superkids’ giver det sig selv, at markedsføringen aldrig må gå i stå – og det gør vi heller ikke. Derfor venter en række spændende projekter og kampagner i fremtiden.

“Vi vil gerne have, at dem der håndterer de relativt mange reklamekroner ikke bare sidder på autopilot og brænder penge af. FFM har vist sig meget tilgængelige, og man får hurtigt svar, hvis man er i tvivl om noget eller har en idé, der skal sparres omkring,” fortæller Lars Godbersen.

Efterårskampagne, casehistorier, bedre tracking af marketingdata og meget andet er blandt andet på plakaten, og vi glæder os til fortsat at levere et marketingflow, der sikrer, at så mange som muligt kommer ind og opleve det fantastiske gymnastikshow.

“Jeg vil helt sikkert anbefale Funnel First Media til andre. Der er så mange billige bureauer, hvor folk betaler meget i reklame, men får meget lidt arbejde fra de folk, der skal styre det til gengæld. Så ender uhensigtsmæssigt mange penge hos Facebook, og det er ingen vel interesserede i. Funnel First formår at tage ansvar for hver enkelt kampagne og skabe resultater”

fortæller Lars Godbersen, Direktør, Flying Superkids.

Læs videre...

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.