Brandvarme leads til en iskold klinik

Schweizisk cryoklinik fik fyldt kalenderen

Ice Therapy Zürich havde brug for en stabil og effektiv salgspipeline. Vi skabte grundlaget for en skalérbar fremtid.

Den schweiziske klinik, Ice Therapy, er specialiseret i kryoterapi, som er en kuldebehandlingsform, der reducerer stofskifte, hævelse og smerter. Behandlingen giver samtidig en pænere, mere opstrammet hud og medvirker til at øge forbrændingen.

Klinikken, beliggende i det trendy Seefeld-område i Zürich, stod i en situation med mangel på bookinger, og ejeren, Yeliz Gürel, søgte derfor mod Funnel First Media for at teste leadgenerering som markedsføringsstrategi.

Tidligere have Ice Therapy Zürich forsøgt sig med mere traditionelle former for markedsføring såsom trykte annoncer – uden dog at få de ønskede resultater, og de savnede derfor en mere målbar, resultatgivende strategi.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Ice Therapy Zürich

ice-therapy-result-1

Fra 4 arbejdsdage til 7

På bare den første måned kom der 101 leads, hvilket betød at klinikken kunne udvide åbningstiderne – og holde åbent 7 dage i ugen med bookinger fra åben til luk.

Konverteringsrate på 40 %

ice-therapy-result-2

Yeliz fik en dybdegående introduktion til leadhåndteringen af vores specialister, hvilket bevirkede, at hun formåede at booke en stor del leads ind til reele cryo-sessioner.

"Funnel First Media created a continuous flow of new clients for the clinic and I was actually overrun by new sales opportunities within the first few weeks!"

– Yeliz Gürel, ejer, Ice Therapy Zürich.

Fra få kolde salgsemner til et hav af veltilfredse kuldekunder

Vi fik i samarbejde med ejer, Yeliz Gürel, lagt en markedsføringsstrategi for Ice Therapy Zürich, som skulle sikre, at kryoklinikken fremover kunne holde åbent alle ugens dage og ansætte medarbejdere til at varetage de mange daglige konsultationer med kunderne.

Med Funnel First Medias store kendskab til- og erfaring med – klinikbranchen kunne vi hurtigt opbygge en salgstragt indeholdende landing pages, annoncetekster og mailflow, som skaffede relevante, varme kundeemner til Ice Therapy.

Vi målrettede annonceringen på sociale medier til at omfatte relevante områder og målgrupper i- og omkring Zürich, mens Yeliz Gürel fik en grundig introduktion til leadhåndtering af vores specialister, så salgskaldene og kontakten med kundeemnerne blev så succesfulde som overhovedet muligt.

På ganske kort tid fik Ice Therapy Zürich dermed booket leadsene ind og opnåede inden for få uger at have en fuldt booket kalender med ventelister til behandlingerne.

Således hjalp vi Ice Therapy Zürich til en fyldt salgspipeline og sikrede dermed en ro i forretningen, så ejer, Yeliz Gürel, kunne fokusere på det, hun bedst kan lide: At servicere sine kunder og hjælpe dem med at nå deres mål – om det så måtte være en glattere hud, et højere stofskifte eller noget helt tredje.

Læs videre...

iAdvice fik et flydende salgsflow

IT-konsulentvirksomheden ville være Danmarks førende Visma.net-leverandør – vi skaffede dem salgsmulighederne i et svært marked!

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Langesø Golf blev fuldt booket

Golfbanerne ved Langesø Golf manglede liv og gæster – med en effektiv kampagnestrategi fik vi fyldt de tomme pladser med betalende fuldtidsmedlemmer.

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.