Driftsikker markedsføring til Danmarks mest stabile SMS-gateway

Flere SMS-kunder gennem alsidig markedsføring

Vi har gennem flere år hjulpet inMobile med at finde deres næste kunder og samtidig ageret sparringspartner i forbindelse med markedsføringsstrategier og brandingkampagner.

Aarhusbaserede inMobile har siden 2008 gjort det nemmere for virksomheder at kommunikere, engagere og informere med SMS på tværs af brancher og behov. Deres platform skaber løsninger og systemer, som forbinder virksomheder med kunder via SMS-beskeder – det kan både dreje sig om at booste salget, skabe bedre intern kommunikation eller supportere og engagere sine kunder.

Målet er – kort fortalt – at hjælpe deres mangeartede kunder med at skabe værdi via SMS-beskeder.

I dag er mere end 6000+ brugere afhængige af inMobile, og deres API og SMS-funktioner forsætter med at styrke og revolutionere kundernes relationer, marketing- og serviceindsatser.

Selvom SMS-beskeder er effektive, så kan det være udfordrende at gøre sexet i markedsføringsøjemed – men vi har gennem flere år hjulpet inMobile til et fast flow af B2B-salgsmuligheder via en løbende udviklet branding- og leadgeneringsstrategi.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Stabilitet trods prisstigninger

Vores kampagnearbejde var med til at gøre inMobile til en af de foretrukne SMS-samarbejdspartnere trods generelle prisstigninger i markedet i begyndelsen af 2022.

Awareness kaster
kunder af sig

Vi har lavet en gennemgribende contentstrategi for inMobile med dybdegående caseartikler, videoer og annoncer, som har skabt stor awareness omkring brandet. Det har kastet mange henvendelser af sig, der senere er konverteret til reelle kunder.

"Med Funnel First Media har vi fundet en partner, der både bringer nye idéer til bordet og udfordrer vores normale marketingtilgang. Det har skabt flotte, målbare resultater og et fast flow af salgsmuligheder til vores forretning."

– Søren Guldager, CEO, inMobile.

Et dynamisk samarbejde

Fra begyndelsen af vores samarbejde har udviklingen af strategien for at få flere kunder og salgsmuligheder til inMobile været en sparringsproces, hvor inMobiles nicheviden, kundekendskab og produktinformationer har skabt grundlaget for de leadgenereringskampagner, vi har udviklet.

Arbejdet med en B2B-virksomhed kræver en skræddersyet løsning, og vores kampagner tager derfor sit afsæt i grundig research og interviews med relevante fagpersoner, så vores content team og campaign managers har den nødvendige nicheviden til at tale direkte til den relevante målgruppe – i denne sammenhæng ofte virksomheder inden for eCommerce.

“Med afsæt i vores behov har Funnel First Media været hurtige til at kortlægge, hvilken kvalitet vores leads skulle have for at understøtte vores salgsmål. Og på trods af en snæver, veldefineret målgruppe har vi eksempelvis generet mere end 80 leads på en 12-dages kampagne. Udover det kvantitative resultat, oplever vi også generelt en høj kvalitet i samtlige leads.”

– Dorte Jeppesen, Head of Inbound Sales & Support, inMobile.

Løbende justeringer lægger grunden for vedvarende succes

Vi har gennem tiden udviklet en række forskellige leadgenereringskampagner, der har haft til formål at tiltrække B2B-leads til inMobile. Samtidig har vi hele tiden holdt gang i brandingkampagner, som har gjort inMobile synlige for de relevante målrupper.

For selvom vi er store fortalere for ren, datadrevet leadgenerering, hvor man kan se, hvordan det enkelte kundeemne er blevet skabt, så ser vi ofte, at dét, at man begynder at annoncerer på sociale medier i sig selv skaber en hel del henvendelser og opmærksomhed om virksomheden.

Derfor anbefaler vi, at man altid har en eller anden form for annoncering kørende, og hos inMobile har vi udviklet og produceret en række caseartikler, videotestimonials og annoncetekster omkring features og resultater ved brug af SMS-beskeder, som vi anvender som ren brandingannoncering. Det har, ifølge inMobile, skabt et kontinuerligt flow af henvendelser til deres forretning udenom de forskellige almindelige leadgenereringskampagner.

“Vi har generelt oplevet at vores annoncering har skabt et øget kendskab til os og en øget efterspørgsel på vores produkt, som har kastet kunder af sig.”

– Dorte Jeppesen, Head of Inbound Sales & Support, inMobile.

Ved løbende at udvikle nye kampagner til inMobile sørger vi for, at forskellige, relevante målgrupper rammes, og at annoncematerialet aldrig forældes eller bliver let genkendeligt for modtagerne.

“Leadgenerering er en af de discipliner i moderne markedsføring, hvor afkastet hurtigt kan aflæses – og resultatet af vores kampagner vidner i den grad om, at Funnel First Media bestrider alle de nødvendige færdigheder for at udøve denne disciplin!” – Dorte Jeppesen, Head of Inbound Sales & Support, inMobile.

Vi fortsætter desuden med at holde awareness-kampagner kørende, så inMobile altid er synlige for potentielle kunder i markedet.

“Sammenlignet med andre udbydere, som vi har erfaring med fra tidligere, leverer Funnel First Media resultater på et langt højere niveau, og derfor giver vi naturligvis vores bedste anbefalinger herfra.”

– Dorte Jeppesen, Head of Inbound Sales & Support, inMobile.

Dermed kan vi se frem til meget mere leadgenerering for SMS-virksomheden i fremtiden. En fremtid, hvor flere virksomheder kan lette deres hverdag og skabe et bedre salgsflow med SMS-beskeder som en del af deres marketingmix.

Læs videre...

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.