En unik løsning til et unikt træningscenter

Høj faglighed er ikke altid nok

InnerGym havde store visioner og høj faglighed, men manglede medlemmerne. Dem kunne vi hjælpe med at finde til det højt specialiserede træningscenter.

InnerGym er et enestående træningskoncept beliggende i indre København. Siden 2016 har de tilbudt forskellige træningshold og personlig træning til deres medlemmer kombineret med adgang til fysioterapi og sportsmassage. Visionen er at kunne tilbyde træning og coaching på et højt niveau med fokus på faglighed og stærke relationer.

Men trods InnerGyms unikke kombination af fagligheder, der hjælper folk mod en sundere hverdag, så haltede medlemstilslutningen. Derfor kontaktede de os tilbage i 2019 med henblik på at få hjælp til at øge antallet af indkommende, kvalificerede leads, så de kunne forbedre salgsstrategien, skabe et kontinuerligt flow af nye medlemmer og skalere.

“Valget faldt blandt andet på FFM, fordi de er det eneste bureau i DK, hvor der er en reel performancegaranti.”, fortæller ejer af Innergym, Jonas Thylstrup.

Performancegarantien er enkel – leverer vi ikke det lovede antal leads, så betaler kunden ikke.

Baseret på nøje beregninger af Innergyms nøgletal lovede vi derfor et konkret antal leads per måned til den københavnerbaserede virksomhed.

bianca-avatar

Project assistant
Copywriter

Kunde

InnerGym

innergym-result-1

Hævet bundlinje

InnerGym har øget deres omsætning med over 250% igennem samarbejdet på trods af to coronanedlukninger.

2innergym-result-1

Tredobbelt udvidelse

InnerGym gik fra 5 til 13 ansatte på blot to år grundet den store medlemstilstrømning.

"Jeg tror ikke, der er noget tidspunkt, hvor FFM ikke har leveret det, de har lovet. Både i forhold til kvalitet og kvantitet. Og flere gange har de faktisk leveret mere!"

– Jonas Thylstrup, ejer af Innergym.

En kunderejse, der konverterer

Innergyms serviceniveau har altid været helt i top, og de havde samtidig godt styr på deres målgruppe og håndtering af kundeemner. Udfordringen lå i at tiltrække nye potentielle klienter.

Siden InnerGym havde helt styr på kunderejsen og den generelle konvertering, kunne vi hurtigt fokusere vores ekspertise og energi på at skabe en løsning, der ville indbringe varme kvalitetsleads til træningscentret.

”Vi havde på forhånd en plan og håndbog for, hvordan vi skulle håndtere kundeemner via telefonen. Dette arbejdede vi så løbende med at optimere, især i de første par måneder, indtil vi havde en plan der, efter vores mening, gav et tilfredsstillende resultat” forklarer Jonas Thylstrup, som både er ejer og cheftræner hos InnerGym.

Jonas Thylstrup og hans team af dedikerede trænere tilpassede deres nuværende salgsstrategi til den nye markedsføringsstrategi, vi havde skabt til dem – og derefter tog det fart.

En marketingsstrategi, som skaber værdi nu - og langt ind i fremtiden

Vi skabte en full-funnel løsning til InnerGym, der gav dem en fast proces at følge hele vejen fra lead til salg. Det skabte en mere struktureret måde at håndtere kundeemner på, så alle leads blev kontaktet med det samme og holdt i hånden under hele kunderejsen.

“Funnel Firsts markedsføring leder til deciderede leads fremfor bare at være branding, som er det man får fra så mange andre bureauer.”

– Jonas Thylstrup, ejer, Innergym.

For at sikre at de leads, som kom igennem til InnerGym, reelt var interesserede i deres service, producerede vi annoncer baseret på grundig research af InnerGym, alle deres produkter samt deres målgruppe og branchen generelt. Herefter sørgede vi for, at annonceteksterne var målrettede i den forstand, at de talte til folk udelukkende med interesser, problemer eller personlige mål, som lige præcis InnerGym ville kunne hjælpe dem med. På den måde fik vi frasorteret leads, der egentlig ikke var interesseret i træning, eller som stod med problematikker Innergym ikke kunne rette op på, og som derved heller ikke kunne defineres som et kvalificeret lead.

100+ nye kvalificerede leads hver måned. Hele året.

Vores annoncer var produceret en anelse atypisk i forhold til traditionel markedsføring i fitnessbranchen, hvor man ofte går efter en gratis introduktion. Her solgte vi nemlig et reelt produkt i form af en prøvetime, og Jonas Thylstrup kunne hurtigt konstatere, at det ikke udelukkende var den åbenlyse indtægt fra produktet, som InnerGym kunne nyde godt af:

“Værdien af de konsultationer, som Funnel First Media hjælper os med at sælge, består mere i, at det er kvalificerede kundeemner, end i den indtægt vi får fra selve konsultationen”

fortæller InnerGym-stifteren, Jonas Thylstrup.

Med en kombination af målrettet annoncering og velstruktureret salgsstrategi formåede vi, sammen med InnerGym, at skabe en imponerende LTV (lifetime value) med deres kunder. Kvalificeringsprocessen gjorde groft sagt, at InnerGym undgik at spilde tiden på dem, der ikke passede perfekt ind i konceptet, men i stedet kunne fokusere deres tid og kræfter på at konvertere de kvalificerede leads til kunder, som ville blive hos InnerGym mange år i fremtiden.

Læs videre...

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Carelax fik 200+ leads på tre dage!

Carelax fik en helt ny marketingstrategi, der sikrede dem et overvældende antal leads på rekordtid og et mere effektivt salgsflow.

Ice Therapy Zürich måtte udvide åbningstiderne

Den schweiziske cryoklinik havde brug for flere kunder – og med vores hjælp blev kalenderen fyldt alle ugens dage!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.