Fra deltid til fuldtid med cryoklinik i Hørsholm

Der er koldt på toppen...

Michéle Bak fra La Concordia by Michèle servicerer dagligt sine kunder med den udsøgte cryobehandling, der både opstrammer huden, afhjælper smerter og booster energi og humør. Men som i enhver anden forretning var der brug for en fyldt kalender for at gøre det rentabelt – og det skabte vi.

Siden efteråret 2021 har vi hjulpet La Concordia by Michéle med at skabe et kontinuerligt flow af kundeemner til klinikken – så Michéle altid har en sikkerhed for, at kalenderen er fyldt.

Michéles hyggelige klinik i hjertet af Hørsholm byder på behagelige omgivelser, som både tæller omklædningsrum, terrasse og selvfølgelig behandling i den topmoderne cryosauna.

Cryosauna har de seneste år vundet frem som en behandlingsform, der både kan anvendes til restitution, velvære og smertelindring. Under en cryobehandling bliver kroppen udsat for helt ned til minus 140 grader, og følelsen i cryosaunaen kan virke på samme måde som et vinterdyp i havet, hvilket fører til en lang række fysiske-og mentale fordele.

En typisk session foregår ved, at kunden møder op i klinikken og får en grundig introduktion til cryobehandlingen ved Michéle. Herefter træder man ind i cryosaunaen og modtager sin behandling. Efterfølgende kan man slappe af i sofaen eller på terrassen med en kop kaffe eller vand.

Michéle havde – indtil hun startede samarbejdet med os – stort held med at sælge til kunderne, når de først var i klinikken – men hun havde svært ved at tiltrække nye kunder. Derfor tog hun fat i os hos Funnel First Media.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

La Concordia by Michèle

Fra 29 kunder til 149!

Vores funnel-setup gjorde det muligt for Michéle at booke 149 leads ind til en cryosession i hendes klinik i løbet af få måneder.

126 kroner per kundeemne til cryospa

La Concordia by Michéles kampagne skaffede nye, købeklare kundeemner til forretningen for kun 126 kr./stk.

"Funnel First Media har givet mig alle de leads, de lovede - og mere til! Jeg er ekstremt glad for at have indledt et samarbejde med dem, fordi de tager sig af ALT omkring markedsføringen på en meget professionel måde."

– Michéle Bak, Indehaver,
La Concordia by Michéle.

Stor klinikerfaring gav pote

Gennem flere år har vi, hos Funnel First Media, opbygget en grundig erfaring med leadgenerering for klinikker i Danmark og i udlandet. Derfor tøvede vi ikke med at tage projektet på vores skuldre, da Michéle kontaktede os for at få skabt en større kundebase til hendes cryoklinik i Nordsjælland.

Vi indledte arbejdet med et kickoffmøde, hvor vi dykkede ned i Michéles egne målsætninger og unique selling points for at sikre os, at hendes eget udtryk ville blive en del af annonceringen.

Det er altid vigtigt for os at sikre, at der er en rød tråd mellem vores landing pages, designs og tekster på den ene side – og virksomhedens eksisterende designsprog og content på den anden. Hvis der er mismatch mellem disse ting, vil potentielle kunder risikere at springe fra, fordi de ikke tror, at der er tale om det samme brand – såkaldt brand-identitetsforvirring.

Herefter opbyggede vi en funnel med landing pages, annoncetekster, visuel identitet og billeder.

Sammen med Michéle lagde vi strategien for, hvilken målgruppe vi ville gå efter – for når vi går ind i et projekt, så handler de i høj grad om, at vi samarbejder med kunderne. Det er ikke en en-vejs-handel. Vores erfaring er helt klart, at man opnår de bedste resultater, hvis kunden selv er med på rejsen i videst muligt omfang.

concordia-landing-page-mockup

Vores campaign manager fik efterfølgende sat kampagnen i gang, og vi sparrede løbende med Michéle, så vi sikrede at leadkvaliteten var i orden, og at Michéle havde de bedst mulige forudsætninger for at sikre et salg, når hun kontaktede leads.

Vores filosofi er, at vi ønsker kvalitet frem for kvantitet. Derfor er vi først tilfredse, når vores kunder får solgt til de leads, vi skaffer. Én ting er, at vi leverer det lovede antal leads – en anden ting er, at det skal være profitabelt for vores kunder – og det bliver det kun, hvis leadkvaliteten er i orden.

Sammen med Michéle havde vi på forhånd aftalt en performancegaranti – vi skulle minimum levere 40 leads per måned. Hvis vi ikke levede op til dette, skulle Michéle ikke betale for vores arbejde.

Dette blev dog aldrig aktuelt, da leadgenereringen ramt plet, og Michéle fik fra dag ét nok at se til – der skulle kontaktes leads, bookes ind og afvikle cryosessioner på stribe.

Vi sikrede 72 leads til klinikken den første måned, hvoraf de 41 blev booket ind til en cryosession. Leadprisen lå på bare 30 kroner/lead!

Succesen fortsatte de følgende måneder, og således hjalp vi La Concordia by Michéle til at flytte forretningen fra en deltids-/hobby-beskæftigelse til at være noget, Michéle kunne leve af på fuld tid.

Læs videre...

2000+ nye medlemmer til Dansk Golf Union

Siden 2019 har vi hjulpet DGU med at skaffe leads og øge antallet af medlemmer, hvilket har resulteret i mere end 2000 nye medlemmer.

Langesø Golf blev fuldt booket

Golfbanerne ved Langesø Golf manglede liv og gæster – med en effektiv kampagnestrategi fik vi fyldt de tomme pladser med betalende fuldtidsmedlemmer.

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.