Hudklinik med stor salgssucces

Et specialistsamarbejde med flotte resultater til følge

Lev Positivt tredoblede salget af specialbehandlinger og blev kåret til Årets Klinik i 2022 ved hjælp af effektiv, målrettet annoncering på sociale medier.

Anette er lægeeksamineret kosmetolog, massør-, hud- og muskelspecialist, kognitiv terapeut, coach, sexolog, parterapeut samt kost- og ernærings-vejleder, og hun har et stort fokus på den hele krop og de naturlige processer, der kan påvirke ens udseende og velvære. Målet er derfor altid at sikre, at hendes klienter får fra klinikken i Roskilde med de bedste forudsætninger for at passe godt på sig selv og sin hud.

Lev Positivt udbyder et bredt spekter af hudbehandlinger såsom anti-age, skin-pen, pigment- rynke og akne-behandlinger fjernelse af karsprængninger og mere til.

Men som i så mange andre forretninger, var det en udfordring for Anette at få solgt sine største (dyreste) behandlinger. Heriblandt Special Treat-behandlingen, som ved hjælp af elektrokosmetik virker som et “hudviskelæder”, hvor leverpletter, vorter, karsprængninger og andre uregelmæssigheder fjernes uden kirurgiske indgreb.

Derfor tog hun fat i os hos Funnel First Media for at skabe et kontinuerligt leadgenereringsflow, der kunne justeres efter nye målgrupper og områder og sikre hende et større kundekartotek.

jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project manager
Copywriter

Kunde

Lev Positivt

+200 nye kunder på 6 måneder

Lev Positivt opbyggede en stor kundebase på rekordtid på baggrund af vores leads og blev kåret til Årets Klinik i 2022 som følge af de flotte resultater!

Bookingrate på +70%

Anettes gode opfølgningsarbejde gjorde, at hun fik booket over 70% af leadsene ind til konsultationer – som i langt de fleste tilfælde endte med et salg.

"Funnel First er det første markedsføringsselskab, jeg har mødt i mine 21 år som selvstændig, som har leveret det, de har lovet og givet mig det kundeklientel, som jeg har ønsket,"

– Anette S. Jensen, ejer, Lev Positivt.

Her kan du høre Anette Silke Jensen fortælle om vores samarbejde.

Smukkere hud til flere danskere via online markedsføring

Vi er født med vores hudtype og den er mere eller mindre fast gennem hele livet. Til gengæld ændrer selve hudtilstanden sig ofte – og den kan heldigvis behandles.

Det er netop dette, Anette Silke Jensen er specialist i – og det blev vores opgave at hjælpe hendes mange gode behandlinger ud i rampelyset, så flere danskere kunne få den hud, de ønsker sig.

Vores første opgave bestod i at få markedsført Anettes lidt større (og dyrere) behandlinger – Special treat. Ved hjælp af et grundigt analysearbejde og et godt samarbejde med Anette, som løbende kom med feedback og idéer til vores content, fik vi skabt en funnel med annoncetekster og landingpages, som fra dag ét gav resultater.

Kampagnen blev startet i begyndelsen af 2022, og klinikejeren fik hurtigt masser at rive i:

“Det har været super effektivt at arbejde med Funnel First. De har leveret, hvad de har lovet, og vi har fået ændret kundeklientellet i min klinik, så jeg nu har fået rigtig mange af de gode behandlinger, som jeg ønskede flere af – takket været dem,”

fortæller Anette S. Jensen.

Som så mange andre virksomhedsejere, så brænder hun for at lave sine behandlinger – og ønsker ikke at bruge al sin kostbare tid på administrative opgaver såsom markedsføring, teknisk opsætning af annoncer og lignende. Derfor har vores samarbejde også gavnet hendes daglige arbejdsgang:

“Mit arbejdsflow og energi er klart blevet endnu mere flydende og positivt, så det er dejligt at få et budskab ud, som jeg har ønsket i flere år, men ikke selv formået, da jeg er dårlig til IT og ikke har haft tid og overskud til selv at sætte mig ind i det,” forklarer klinikejeren.

Annoncering skaber mersalg

Virksomheder taber typisk 40-60% af deres leads på gulvet, fordi der ikke er fastlagte processer for, hvordan man skal følge op – og konvertere.

Derfor er opfølgning og kundehåndtering en så ekstremt vigtig del af en vellykket kampagne, og man må sige, at Anette fra dag ét tog salgsarbejdet seriøst – hun har formået at booke over 70% af sine leads ind til konsultationer, hvoraf langt størstedelen også ender med at købe et behandlingsforløb.

“Jeg sælger mange flere at de behandlinger, som jeg ønskede og har dermed fået en bedre omsætning. Jeg har de her specialbehandlinger, som er lidt svære at skaffe kunder til, fordi det kræver et særligt kundeklientel, men med Funnel Firsts målrettede annoncering, har vi ramt rigtigt,”

fortæller Anette S. Jensen.

Udover at være dygtig til at følge op på sine leads (jo hurtigere man kontakter leads, jo større er chancen for at booke dem ind til konsultation), så formåede Anette også at sælge nogle af sine øvrige behandlinger til kunderne. Med hendes store erfaring inden for hudbehandlinger kan hun hjælpe med mange forskellige ting, hvilket gav bonus i form af mersalg – når først en kunde havde fået én type behandling, blev der nemlig vakt en interesse for også at få ordnet problem to, tre og fire.

Derudover skabte annonceringen på de sociale medier også en generel awareness om Lev Positivt – vi plejer at sige, at der gerne kommer en 20-30 % yderligere salg blot ved at have sin annoncering kørende, og det har Anette også kunnet mærke i sin klinik i Roskilde.

“Jeg vil varmt anbefale Funnel First, fordi de er det første markedsføringsbureau, jeg har mødt i mine 21 år som selvstændig, som har leveret det, de har lovet og givet mig det kundeklientel, som jeg har ønsket,”

fortæller Anette S. Jensen.

Læs videre...

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.