Fra tomme holdsale til lange ventelister: Yogastudiet NOR: nordic health house fik gang i medlemstilvæksten

En velafbalanceret hverdag til flere danskere

Sundhedshuset NOR: nordic health house søgte en bedre, mere datadreven marketingplan og tog derfor fat i os for at løse udfordringen omkring medlemsrekruttering.

NOR: nordic health house er et sundhedshus i indre København med over 40 erfarne specialister i forskellige former for yoga samt behandling og terapi.

Det relativt nye yogastudies primære udfordring lå i at brede deres budskaber ud til nye potentielle medlemmer og skabe en større bevidsthed om sundhedshusets mange tilbud. For når først folk oplevede det unikke fristed, NOR: havde skabt midt inde i den larmende storby, var det faktisk en overkommelig opgave at konvertere dem til medlemmer.

Derfor tog NOR: nordic health house fat i os – for at skabe en løbende strøm af nye medlemmer, som kunne prøve det eksklusive yogastudie og finde roen i hverdagen.

Project assistant
Copywriter

Kunde

NOR: nordic health house

Play Video

"Vi havde pludselig mange udsolgte hold, og skulle tage stilling til, hvordan vi håndterede ventelister. Vi blev lagt ned nogle dage. Mildt sagt. Og der var mange (red. instruktører), der måtte tage nogle ekstra tjanser."

– Jeppe Isager
CEO, NOR: nordic health house.

Er det pengene værd?

Selvom Jeppe Isager, CEO i NOR: nordic health house, var klar over, at markedsføring er nødvendigt for enhver virksomhed, så havde han, inden kampagnens start, visse bekymringer for den økonomiske del.

“En af mine udfordringer som direktør er, om vi bruger pengene rigtigt. Derfor var jeg utroligt nervøs, før vi gik i gang med den her kampagne – er det pengene værd?”, Jeppe Isager, CEO, NOR: nordic health house.

Vores mantra er netop, at marketingindsatsen skal kunne måles, så man altid kan se resultater af sin markedsføring. Samtidig lover vi en performancegaranti i forbindelse med vores projekter, så vi har hånden på kogepladen i forhold til kampagnen: Hvis vi ikke leverer de lovede resultater, betaler I ikke.

Ud fra en detaljeret kalkulation gav vi derfor NOR: nordic health house en forecast på, hvor mange leads, de kunne forvente hver eneste måned. Og levede vi ikke op til vores løfte, så ville vi kreditere de leads, vi ikke havde indfriet.

Med garantien eleminerede vi Jeppe Isagers bekymringer, og kampagnen kunne startes – med stor succes til følge.

nor-case-image

Udfordringen for golfklubben og Langesøs kulturevents lå i den eksterne kommunikation, og det at få potentielle medlemmer og gæster til at besøge herregården og prøve golfspillet på klubbens fantastiske baner.

Baseret på vores store erfaring i golfens univers fra vores samarbejde med Dansk Golf Union, kunne vi designe en helt unik – men samtidig gennemtestet markedsføringsstrategi til Langesø, som hurtigt skabte synlige resultater.

Da vores full-funnel-strategi hurtigt fik folk fra hele landet til at valfarte til golfklubben, udvidede vi samarbejdet til også at omfatte Langesøs mange andre ydelser.

Vi fløj lige igennem taget!

I løbet af den første måned havde NOR: nordic health house fået 600 leads – altså 12 gange mere, end hvad vi havde garanteret.

“En af de ting, hvor jeg må sande, at det var pengene værd, var vores januar-kampagne – vi fløj lige igennem taget!”

– Jeppe Isager, CEO, NOR: nordic health house.

Den store succes skyldes vores skræddersyede full-funnel løsning. Baseret på grundig research af yogastudiet – deres mission, holdninger, differentiering fra konkurrenter, samt de mange ydelser, der blev udbudt, kunne vi skabe en målrettet annoncering, der talte direkte til målgruppen. Gennem strategisk annoncering og kampagnearbejde sørgede vi for at ramme relevante potentielle leads på platforme, hvor de normalt søger inspiration.

"Jeg er 3-4 måneder forud i min omsætning"

Vi fik ikke blot skabt NOR: nordic health house en komplet markedsføringsstrategi, der sikrer dem en pipeline, som kontinuerligt fyldes med salgsklare leads – vi har samtidig givet dem ro i maven og positive fremtidsudsigter.

“Hele forløbet for Funnel Firsts kampagner er simpelthen en benchmark for, hvordan man kører en markedsføringskampagne.”, Jeppe Isager, CEO, NOR: nordic health house.

Vi har efterhånden hjulpet det store sundhedshus gennem flere år, hvor kampagnerne blandt andet har budt på coronatilbud med online-yoga, genåbningskampagner og meget mere.

Vi glæder os til fremtidens samarbejde og til at hjælpe endnu flere danskere med at finde roen og energien gennem yogauniverset hos NOR: nordic health house.

Læs videre...

Carelax fik 200+ leads på tre dage!

Carelax fik en helt ny marketingstrategi, der sikrede dem et overvældende antal leads på rekordtid og et mere effektivt salgsflow.

Ice Therapy Zürich måtte udvide åbningstiderne

Den schweiziske cryoklinik havde brug for flere kunder – og med vores hjælp blev kalenderen fyldt alle ugens dage!

iAdvice fik et flydende salgsflow

IT-konsulentvirksomheden ville være Danmarks førende Visma.net-leverandør – vi skaffede dem salgsmulighederne i et svært marked!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.