Personlig træner med succes i hele kongeriget

Rafn Fitness kom stærkt igennem en krisetid ved hjælp af leadgenerering

Den erfarne online coach og PT’er, Thomas Rafn, holdt en kontinuerlig vækstkurve gennem hele 2022 ved hjælp af målrettet annoncering på sociale medier. 

Thomas Rafn har i mere end 13 år dedikeret sit liv til at hjælpe andre med at opnå tilfredshed med sig selv, når de kigger sig i spejlet. Han er specialist i at hjælpe kvinder i kampen mod overvægt, overgangsalder og manglende overskud, men i 2022 begyndte det at blive svært at finde nye klienter… og hvad gør man så?

Han tog selvfølgelig kontakt til Funnel First Media for at få en hundrede procent målbar, datadreven marketingindsats, hvor han kan se præcis, hvad han får ud af sine markedsføringskroner.

Det viste sig at være en god idé.

Fra dag ét fik Thomas et hav af varme leads, som han kunne sælge til og hjælpe i kampen mod overvægt og manglende energi.

“Efter Funnel First overtog, var det tydeligt at mærke, at mængden af leads begynde at stige gevaldigt – og samtidig steg min omsætning tilsvarende!” Thomas Rafn, Ejer, Rafn Fitness.
jonas-avatar

Af Jonas Roulund

Project & Content Manager

Kunde

Rafn Fitness

Bookingrate på +70%

Thomas Rafn fik over 600 leads på et halvt år, hvoraf hele 70% blev booket ind til en afklaringssamtale, hvorfra størstedelen valgte at fortsætte i et betalt, personligt, online træningsforløb.

Stabil vækst i en krisetid

Trods energikrise, inflation og krig i Ukraine kom Rafn Fitness stærkt igennem 2022, hvor Thomas øgede sin omsætning og kundebase kontinuerligt hver eneste måned.

“Vi havde en aftale om minimum 60 leads om måneden, og vi var langt over det dobbelte allerede efter første måned. Det har sikret en fantastisk udvikling og sikkerhed i min forretning!"

– Thomas Rafn, ejer af Rafn Fitness.

“Det har gjort, at det er sjovere at gå på arbejde, og der er en vished for, at der altid er noget at lave!”

– Thomas Rafn, ejer af Rafn Fitness.

Bedre kondition, lavere vægt og mere livskvalitet til flere danskere

51 procent af den voksne danske befolkning er overvægtige. Samtidig lider omkring 20% af befolkningen af søvnbesvær og lavt energiniveau. Der er dermed behov for folk som Thomas Rafn, der både motiverer, rådgiver og inspirerer sine klienter til at nå deres sundhedsmål.

I 2022 nåede Thomas Rafns forretning nye højder takket være den målrettede kampagneføring, som vi satte i stand. Rafn Fitness fik således klienter i hele landet – lige fra Bornholm til Skagen – som han kunne vejlede og træne med sin særlige tilgang til kost, træning og coaching.

“Jeg har en ret specifik målgruppe, som jeg gerne vil ramme med min markedsføring, hvilket kan være svært, men med Funnel Firsts målrettede kampagnearbejde, har jeg fået kontakt til præcis de mennesker, jeg allerhelst vil – og kan – hjælpe.”

– Thomas Rafn, ejer af Rafn Fitness.

Et dynamisk samarbejde holder resultaterne i top

Thomas er en super hårdtarbejdende herre, som ene mand har stået for at håndtere de mange leads, der hver dag tikker ind hos ham. Det har medvirket til at gøre kampagnen så succesfuld, idet hans feedback til os – og omvendt – har gjort, at vi løbende kan justere kampagnen – og lave nye tiltag såsom fødselsdagsannoncering og lignende.

“Det har været et super samarbejde lige fra start. Vi havde et godt opstartsmøde, hvor vi fik lagt en god plan, som jeg var rigtig godt tilfreds med. Funnel First er altid hurtige til at svare, og tager alle mine ønsker og spørgsmål seriøst, så det gør det hele meget let.”

– Thomas Rafn, Ejer af Rafn Fitness.

Derudover skabte annonceringen på de sociale medier også en generel awareness om Rafn Fitness – vi plejer at sige, at der gerne kommer en 20-30 % yderligere salg blot ved at have sin annoncering kørende, og det har Thomas også kunnet mærke i sin forretning, der styres fra Odense.

“Jeg vil til enhver tid anbefale Funnel First, da de er nogle super gutter, og man kan regne med et seriøst stykke arbejde i alle facetter af samarbejdet.”

– Thomas Rafn, ejer af Rafn Fitness

Læs videre...

Skønhedsklinik blev reddet fra konkurs

Skønhedsklinikken Cryonis var på randen af konkurs, da vi satte gang i en succesfuld kampagne, som boostede salget og reddede virksomheden!

Imponerende lifetime value per kunde til InnerGym

Vi skabte en kontinuerlig strøm af leads med en lang life time value, der gav mulighed for at ansætte flere trænere i det højt specialiserede træningscenter.

NOR: nordic health house måtte indføre ventelister

Det innovative sundhedshus fik 600 leads den første måned og stod pludselig overfor en helt ny udfordring: Udsolgte hold og ventelister!

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.