"Vi skal turde drømme stort!"

Elias arbejder ud fra et stærkt værdisæt med ærlighed i fokus og er i sit es, når han dyrker relationerne med vores kunder.

“Hvad vil du egentlig gerne her i virksomheden?”

”Jeg vil være partner!”

Ovenstående ordveksling sker tilbage i 2018 mellem Funnel Firsts stifter, Kasper M. Andersen, der indtil da har drevet bureauet som en enkeltmandsvirksomhed – og så en 27-årig ung herre, der kun har siddet på kontoret i lidt over en uge i sin nye stilling som copywriter.

Manden er Elias Ervill, og han har aldrig lagt skjul på, hvad han vil med sit liv og sin karriere. Og i øvrigt sjældent tvivlet på sig selv.

– Jeg har en tro på, at de fleste mennesker gerne vil have ærlighed. Ærlighed er en af de dyder, jeg sætter højest, fordi jeg har en oplevelse af, at man både i private sammenhænge og i bureaubranchen, som vi opererer i, har en tendens til at holde mange små ting tilbage eller skjult. Og det prøver jeg sådan set at eliminere. Hvorfor gå og rutte med det, hvis man gerne vil være partner? Jeg lyver ikke, hvis min kone spørger, om hun ser tyk ud i en kjole. Og jeg løj ikke, da Kasper spurgte, hvad jeg egentlig ville i den her virksomhed, fortæller Elias.

elias-avatar

Elias Ervill

Retention Specialist
Partner

Dato

Tilknyttet Funnel First Media siden oktober 2018

Interviewer & forfatter

Jonas Roulund

elias

Efter ordvekslingen blev de hurtigt enige om, at det var en god idé at gøre ham til partner, og i den rolle udnytter han i dag sine kommunikative kompetencer til at styre virksomhedens primære kundekontakt, tilpasse projekterne i samarbejde med kunderne, og så er han medansvarlig for den overordnede strategiudvikling i firmaet.

– En forretning er altid i stykker. Du har altid et eller andet, du kan justere eller udvikle, og hvis der ikke er det, så har du ikke en virksomhed. Det kan jeg godt lide – det holder mig til ilden. Det er op til mig og mine kolleger at fikse den hele tiden, og det giver mig et boost, når vi kan agere beacon of hope for vores kunder – altså at vi bliver en nødvendighed, som kan være med til at give virksomhederne og de passionerede ejere en tro på, at vi nok skal få det hele til at lykkes, forklarer den nu 31-årige silkeborgenser.

Værdiskabende relationer som grundlag for succes

Den hurtige vej ind i tilværelsen som forretningsejer og leder er ikke kommet ad tilfældig vej for Elias. Hans målrettethed har skinnet igennem lige fra barnsben, hvor han som en del af en familie med syv søskende, var langt fra den velhavende del af Silkeborgs borgerliv. Til gengæld var der andre fordele ved livet i en stor familie. Hjemmet var nemlig ofte fyldt med gæster, og Elias tillærte sig hurtigt en skarp sans for relationsdannelse ved at observere og deltage i sine mange søskendes aktiviteter.

“Jeg blev ret hurtigt bevidst om, at relationer skaber værdi, og at viden kan skabe relationer. Derfor satte jeg mig allerede som teenager for, at jeg skulle vide så meget som muligt, om så meget som muligt for at kunne snakke med så mange som muligt. Så jeg begyndte at læse alt fra leksikoner til romaner og videnskabelige artikler, så jeg altid har en indgangsvinkel, når jeg møder en person”

forklarer Elias, der i den grad har gavn af sin store nicheviden i sin stilling den dag i dag, hvor han ofte kan findes med telefonen ved øret i samtale med en af vores mange samarbejdspartnere.

– Måden jeg sætter det i spil her hos Funnel First er, at selvom jeg ikke er ekspert inden for alle de nicher, vi interagerer med, jamen så har man typisk nogle faste holdepunkter med de personer, man taler med. Og det er jo sådan set det forretning handler om – samspillet mellem mennesker. For du kan godt tale om, at to virksomheder samarbejder, men det er jo faktisk mere et samspil mellem personer. Og de personer skal kunne finde ud af at tale sammen og arbejde sammen, for at vi kan skabe nogle succesfulde projekter, forklarer han.

Et partnerskab blev til venskab

Siden opvæksten i Silkeborg har der været fuld fart på Elias’ tilværelse. Igen skinner målrettetheden igennem, når man opsummerer: Han blev gift som 18-årig, fik sit første barn som 21-årig – dem er der tre af i dag – studerede på gymnasiet i Randers for at komme lidt tættere på konens familie i den periode, bosatte sig i Silkeborg igen, mens han tog sin universitetsuddannelse i Aarhus og har for nyligt købt hus i 8600. Undervejs har han hele tiden haft sine mål for øje – både privat og karrieremæssigt:

– For mig har det betydet noget at gøre noget med mit liv, fordi jeg kommer fra den baggrund, som jeg gør. Jeg er opvokset i et miljø, hvor mange har ligget på den sociale slagside. Og det er også derfor, jeg altid har vidst, at jeg skulle et eller andet med mit liv. Jeg valgte gymnasiet, fordi det var den hurtigste måde for mig at bruge mit intellekt til noget i stedet for at prøve en masse ting af først, og jeg valgte Informationsvidenskab og Corporate Communications på BSS for hurtigt at kunne komme til at lave noget med relationen mellem mennesker, teknik og forretning, som var dét, der interesserede mig, forklarer Elias.

Han startede sin egen virksomhed, så snart han var færdig med studierne og arbejdede i en periode som selvstændig konsulent inden for almen markedsføringshjælp og kommunikation for virksomheder. Det skulle vise sig at være hans vej ind i Funnel First Media:

– Jeg var til et kundemøde med en af mine kunder på Samsø, da der tikkede en mail ind med en jobmulighed fra en recruiter, som Kasper havde hyret. Jeg synes, stillingen lød interessant, og da jeg først kom i gang, blev jeg med det samme betaget af det arbejde og de muligheder, der lå i det. Jeg fik en følelse af, at vi kan skabe noget stort her, fordi vi har et unikt produkt og en unik måde at opbygge vores forretning på. Jeg og Kasper komplimenterer hinanden rigtigt godt, for han har nogle tekniske færdigheder, som jeg ikke har, men jeg kan til gengæld noget kommunikativt og strategisk, og på den måde har vi en rigtig god dynamik, som også har udviklet sig til et stærkt venskab, fortæller Elias.

Gør en forskel – men ikke for enhver pris

Netop venskabet og de gode relationer er blevet en hjørnesten for Elias, og måden hvorpå Funnel First er opbygget:

– Vi har en flad struktur, og selvom vi har opbygget et team udelukkende bestående af A-players, så bestræber vi os altid på at omgive os med mennesker, som vi også gerne vil drikke en øl med. Det gælder både på medarbejderniveau og på kundeniveau, forklarer Elias, der har sagt nej til mange kundeforespørgsler gennem tiden, fordi han og Kasper ikke mente matchet var helt rigtigt.

– Når vi tager en kunde ind, så kigger vi på ledelsen, og vi kigger på produktet. For man kan godt stå med et fantastisk produkt, men hvis ledelsen ikke har det, der skal til, eller vi ikke kan finde fælles fodslag, så har vi ikke et godt grundlag for at samarbejde. Og det samme gælder, hvis produktet ikke yder kunderne en egentlig gevinst – så vil vi ikke arbejde for at udbrede det, siger Elias.

Det, at kunne hjælpe andre, er tydeligvis et nøgletema for Elias’ drift, og han elsker at se konkrete resultater af kampagnerne.

– Sidste år lavede vi over 1000 medlemskaber til golfklubberne. Det er jo 1000 mennesker, som er startet op med en sport, de nok ikke har prøvet før, og de er kommet ind i et fællesskab, fået nye venner, er blevet mere aktive og er blevet bedre til noget, som de faktisk er blevet rigtigt glade for. Men hvis vi ikke havde gjort vores arbejde ordentligt, så var de måske aldrig startet. Det er den glæde og den passion hos vores kunder og kundernes kunder, som gør, at jeg synes, det er fedt at arbejde med leadgenerering – og at gøre det lige her i Funnel First, hvor vi netop gør en dyd ud af at vælge de rigtige projekter, forklarer Elias.

Husk succeserne og drøm stort

– Det er så vigtigt at huske sine sejre!

Noget, der kendetegner Elias, er hans umiddelbare glæde – og måden han ofte kan udtrykke det med høje udbrud på kontoret. Han har bevist gjort det til en prioritet at sørge for at få fejret og markeret de gode resultater. Det gavner nemlig alle i en travl hverdag:

– Man skal være god til at huske sig selv og vores kunder på, hvad vi egentlig skaber. Forleden var jeg ude ved en golfklub, som året før snakkede om, at vi aldrig ville kunne fylde deres kapacitet ud. I år er de fyldt på grund af det arbejde, vi har lavet for dem. Så der er det vigtigt for mig at få det highlightet, så alle – både vores eget team og kunden – oplever den her følelse af succes, for det er jo succeserne, vi lever for.

Og succes har han fået siden sin start hos Funnel First. Noget, han glæder sig til at bygge videre på i de kommende år:

– Jeg er tilfreds med det, vi har opnået, men det, der gør det så sjovt at være partner, er jo også, at vi altid drømmer om mere. Vi har altid noget at lave og altid noget nyt at se frem mod. Siden min start har vi rykket os fra kun at hjælpe B2C-kunder inden for fitness, sport og idrætsbranchen til nu at være gået succesfuldt ind i B2B-spacet og samtidig udvidet vores B2C-felt. Vi er på vej ind i flere nye lande, vi har et større og større golfsamarbejde, og vi opererer i nogle helt nye nicher, så det er ekstremt spændende at være en del af, synes jeg.

Den hurtigttalende silkeborggenser har aldrig lagt skjul på sine mål og ambitioner, og han er altid på udkig efter nye udviklingsmuligheder – både personligt og forretningsmæssigt.

– Man skal turde drømme og hele tiden gå efter nye muligheder. Derfor har jeg en fascination af USA, fordi det er et land, der tænker stort. Jeg er kæmpe fan af mennesker, der tænker ud af boksen og tør sige: ‘Vi skal ikke være tre mand, vi skal være 300!’ Folk der har lysten, evnen og driften til at bygge noget – om de så skal fejle nogle gange og gå i knæ, det er lige meget. De skal nok rejse sig igen og komme derop. Det er den type, jeg er inspireret af og den tankegang, der driver mig hver dag her på kontoret.

Elias Ervill kan træffes på mail elias@funnelfirstmedia.com, så hvis du har generelle spørgsmål til Funnel First Media, vores priser og ydelser, eller ønsker mere viden om leadgenerering, så tøv ikke med at tage kontakt.

Mød resten af holdet

kasper-mengers-interview-2

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Kasper Toft Kristensen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

jonas-interview

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.