”Jeg er jo bare ham, der får alle jer andre til at se godt ud.”

Den kreative digitale designer, Kasper Kristensen, har taget vores visuelle identitet til nye, imponerende højder siden sin entré på kontoret i juni 2021.

Klædt på med lun selvironi og en løsthængende t-shirt, som han selv har designet, sidder Kasper Kristensen let tilbagelænet i den gule stol i Funnel Firsts mødelokale med et kækt smil på læben. Han har netop fyret ovenstående sætning afsted, og selvom citatet, med de lettere selvglade toner, egentlig ikke er så dækkende for hans omfavnende personlighed, så er det faktisk sandt.

Den 31-årige digitale designer, der udvikler Funnel First Medias projekter på den designmæssige og tekniske front, er klar til interview i rampelyset, selvom han normalt foretrækker en mere tilbagetrukken rolle let skjult bag sine fremragende illustrationer, animationer og designs, som kreeres med utroligt flair efter flere års erfaring fra Sinful, Studenterlauget, Aarhus Erhvervsakademi og en stor fritidskarriere som rollespiller, tegneserieentusiast og historiefortæller.

kasper-kristensen-avatar

Kasper Toft Kristensen

Digital Designer
Web Designer
Illustrator

Dato

Tilknyttet Funnel First Media
siden juni 2021.

Interviewer & forfatter

Jonas Roulund

kasper-kristensen-interview-illustrator

Det skal rykke noget

Kasper er formet af en opvækst i Randers, hvor han gennem barndommen boede hos sin mor og senere rykkede lidt uden for byen til faderen, som i mellemtiden havde etableret sig med en ny kone og dertilhørende nye halvsøskende til Kasper. Han gik dermed fra en enebarnstilværelse til en søskendeflok på seks, og omstillingsparatheden blev testet.

Samtidig nød Kasper ungdommen, der gik gennem Paderup Gymnasium med komiske biroller i musicals, bajer, fester, en Suzuki FZ, og alt hvad der ellers hører det provinsielle ungdomsliv til. Der har dog også været nogle store bump på vejen for vores digitale designer, som i 2014 måtte sige farvel til sin far, der døde af halskræft.

– Det har da påvirket mig, og det er måske også derfor, det er vigtigt for mig at gøre noget godt med mit liv og få noget ud af tingene. Jeg har også været i berøring med alkoholisme i familien og har derfor været med i foreningen TUBA, som er en gren af Blå Kors. Her har jeg også hjulpet TubaNu en smule med illustrationer, fortæller Kasper.

Netop det mindset har Kasper bragt med ind på vores kontor, hvor han gjorde sin entré i juni 2021 efter en længere periode som selvstændig:

– Det er så vigtigt, at vi vælger vores projekter så omhyggeligt, som vi gør. At flytte folk ud på golfbanerne eller i træningslokalerne er jo eksempelvis gode ting. Så det betyder da helt sikkert noget for mig, hvad vi rent faktisk bruger vores evner til her, og det er vigtigt, at vi holder fast i nogle gode værdier, når vi skaber leads til kunderne, fortæller Kasper.

At løfte i flok

Kasper har gennem hele livet nydt at udtrykke sig – gennem tegninger, rollespil og historier, og det var også en af årsagerne til, at han endte på Multimediedesigner-studiet efter et par sabbatår, der blandt andet bød på storslåede rejser rundt i Europa og en tilværelse som cowboy i Australien.

Studietiden førte en praktikperiode med sig, og den skulle vise sig at blive skelsættende for Kaspers videre gerninger – både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Han endte nemlig hos Skandinaviens største e-commerce virksomhed med sexlegetøj – Sinful, som både kunne tilbyde spændende arbejdsopgaver og et væld af gode kolleger.

Da studietiden var overstået blev Kasper ansat som freelancer hos Sinful, men faste årshjul og gentagelser er ikke en kunstners lod, og derfor besluttede han efter et par år at søge nye græsgange.

– Jeg kan rigtigt godt lide det projektbaserede arbejde. Det her med at køre det samme igen og igen med små justeringer, det er ikke så meget mig. Jeg nyder den kunstneriske udfordring i at skulle tænke nyt fra projekt til projekt. Det er det gode ved, at jeg kom ind her hos FFM. Vi har selvfølgelig nogle templates og strategier, vi arbejder ud fra, men generelt synes jeg, at vi er gode til at dykke ned i den enkelte niche og case og undersøge lige præcis dén branche og målgruppe og tilpasse vores design derefter, fortæller Kasper.

Design med sjæl

Kasper kan sagtens agere ydmyg ordremodtager, når det kommer til projekter for kunder, men trives bedst, når den indre kunstner slippes fri, og han får lov at folde alle sine talenter ud i en dybdegående proces med sparring, justering og analyse, inden udgivelse af sine flotte produktioner:

“Min store passion og min største force er helt klart visuel formidling. Gennem hele mit liv har jeg været fascineret af tegneserier, film, bøger og videospil, og det fascinerer mig at sidde med noget, hvor man kan mærke, at folk har lagt deres hjerte og sjæl ind i det. At det er deres hjertebarn, man sidder med”

fortæller Kasper, der har anlagt sit arbejdsliv med netop den tankegang in mente:

– Det er noget, jeg selv går op i. At man kan se, at der er lagt noget energi og hjerte i tingene. Der kommer jo reklamer ind ad døren hver dag, og det er jo i princippet det samme som en tegneserie. Der sidder folk og designer og tænker over opsætning og tekst. Men de fortæller ikke en historie på samme måde. De rør ikke læseren. Så det, der gør mit arbejde fedt her hos Funnel First Media er, at der er plads til at dykke ned i de enkelte projekter, researche på kunden og deres univers, finde ind til kernen af deres forretning og formidle deres budskaber på bedst mulig vis for at flytte folk, fortæller Kasper Toft Kristensen.

Anti-kapitalisten i et af Danmarks førende leadgenereringsbureauer

Kasper er generelt en mand af sine meningers mod, og han går ikke af vejen for en god diskussion. Han tror på det bedste i sin omverden, men har efterhånden indset, at den kapitalistiske verdensorden sætter det verdenssyn under pres. Og så må man jo tilpasse sig:

– Den her kapitalistiske salgsmølle, vi har opbygget, er jo både det bedste og det værste ved verden. Det giver en masse værdi, når man sælger en masse ting, som folk har brug for. Hvis behovet er der, er det godt. I mit tilfælde har jeg brug for tegneserier, brætspil og gode fortællinger, og det ville forringe mit liv, hvis jeg ikke kunne købe de ting. Det skaber stor glæde og værdi i verden. Men så er der også firmaer, som bare skal sælge ligegyldigt bras, de skal bare vækste, de skal bare pumpe det ud til masserne, for de skal bare tjene en masse penge for enhver pris. Det har jeg det svært ved. Det gider jeg simpelthen ikke, fordi jeg mener, det er amoralsk og uetisk, siger den digitale designer.

Her på kontoret går Kasper da heller ikke af vejen for en god debat over frokostbordet. Netop de mange forskellige perspektiver på tingene er kendetegnende for tilværelsen hos Funnel First Media, hvor mantraet lyder: “bedste argument vinder”. Og det er noget, Kasper sætter pris på:

– Det er vigtigt for mig, at min arbejdsplads er et fedt sted at være – både fagligt og socialt, og at alle kan byde ind. Der skal være plads til at fyre jokes af og hygge sig og plads til at udfordre sig selv fagligt. Det er fedt, når vi som team sætter os sammen og diskuterer forskellige muligheder og løsninger omkring kunderne. På den måde får vi alle perspektiver på hver enkelt case, og selvom vi er specialister i hver vores ting, så får vi meget ud af, at have alle holdninger med i processen. Det, tror jeg, er vigtigt at holde fast i, for at vi kan levere de resultater, vi gør, fortæller Kasper.

Kasper Toft Kristensen kan træffes på mail kk@funnelfirstmedia.com, så hvis du har spørgsmål til vores grafiske arbejde eller andet angående Funnel First Media, så er du mere end velkommen til at tage kontakt.

Mød resten af holdet

kasper-mengers-interview-2

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Bianca van Urk

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

jonas-interview

Kasper Mengers Andersen

Introduktionstekst til case afsnittet. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma con caramel. Lorem ipsum dolor sit amet, conquistador est un roma.

LÆS INTERVIEW  >

Performance-garanti

– Hvis vi ikke leverer, betaler du ikke!

Så enkelt er det. Vi skaber en kontinuerlig strøm af leads og varme kundeemner til din virksomhed og dit salgsteam, og hvis vi ikke når det aftale mål, så betaler I ikke. Det sikrer jer en stabil og skalerbar fremtid uden bekymringer om, hvor den næste potentielle kunde skal findes.

above-footer

Tag din virksomhed til nye højder

Marketing skal efterlade resultater. Book et strategisk opkald, og hør mere om, hvordan vi kan udvikle en datadreven, skalérbar leadgenereringskampagne og sikre en kontinuerligt fyldt salgspipeline I din virksomhed – så I aldrig mere skal bekymre jer om, hvor den næste kunde skal komme fra.